Veelgestelde vragen bij Whiteboard Expert

Veelgestelde vragen bij Whiteboard Expert

Mijn vriendin is sinds kort de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze wilde voor haar kantoren echter nog wel graag een aantal whiteboards kopen zodat alles handig en overzichtelijk opgeschreven kon worden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Whiteboard Expert. Op de website is een kopje te vinden met veelgestelde vragen waar mijn vriendin vervolgens een kijkje had genomen.

Een erg goede en overzichtelijke website 

Onder het kopje veelgestelde vragen was erg veel informatie te vinden over de vragen die voorgaande klanten hebben gehad. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de producten die het bedrijf aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf een klant gemiddelde heeft van een 8,6. Dit sprak mij en mijn vriendin erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment dat het bedrijf aan te bieden heeft.

veelgestelde vragen

Een zeer groot aanbod bij Whiteboard Expert 

Het bedrijf biedt een erg grote assoiremtn aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende whiteboards en prikborden. Nadat we een aantal whiteboards met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vriendin om over te gaan tot een aankoop. De whiteboards werden namelijk aangeboden voor een erg voordelige prijs. Ook werden de whiteboards na het bevestigen van de aankoop gratis en snel geleverd. Mijn vriendin kan nu op haar kantoor tijdens de vergaderingen alles handig en overzichtelijk opschrijven.

Reacties zijn gesloten.