Tank terpen kunt u het beste laten doen door Buitengewoon BV

Tank terpen kunt u het beste laten doen door Buitengewoon BV


Wanneer u geïnteresseerd bent in het tank terpen, dan hoeft u zeker weten niet meer verder te zoeken want bij Buitengewoon bv bent u aan het juiste adres! Zij hebben hun specialisatie liggen bij het tank terpen en doen dit al vele jaren lang. Door de jaren heen hebben ze dan ook veel kennis en ervaring opgedaan om ieder project tot een succes te leiden. Het is belangrijk dat het tank terpen goed gebeurd want tegenwoordig staan daar zeer strenge normen op volgens het PGS 29. Zo zijn veel oudere terpen voorzien van het micro asfalt of zijn bestraat maar deze zijn vaak allemaal gescheurd of verzakt. Daarom is het een mogelijkheid om het opnieuw te laten asfalteren door Buitengewoon bv. Zij zorgen ervoor dat uw tank weer aan alle eisen en normen voldoet. Dit doen zij door middel van de nieuwe concrete canvas. Dit betondek heeft meer flexibiliteit waardoor scheuren en herstel tot het verleden behoren.

tank terpen

De redenen om te kiezen voor tank terpen bij Buitengewoon BV

Bij Buitengewoon bv hebben ze erg veel klanten in het klantenbestand die zeer tevreden zijn over de werkzaamheden van hen. Zij zouden het zeker ook andere mensen aanraden om te kiezen voor Buitengewoon bv. Ze hebben ook erg veel voordelen die u hieronder kunt lezen;

  • Bij Buitengewoon bv kunnen ze een volledige tankterp inclusief ondergrond voor u herstellen. Daarvoor zijn zij VCA petrochemie gecertificeerd. 
  • Binnen twee dagen werk is uw tank voorzien van Concrete Canvas.Reacties zijn gesloten.