De IP VPN van HostedXL

De IP VPN van HostedXL

Dankzij de IP VPN van HostedXL heb ik veilig kunnen surfen op buitenlandse sites en nog veel meer!

Mijn IP VPN ervaring

Laatst had ik voor het eerst een IP VPN gekocht. Mijn keuze was om die van HostedXL te gebruiken, omdat het mij was aangeraden door een vriend van mij. In het begin wist ik helemaal niet wat een VPN eigenlijk was en waarom ik er een nodig had, totdat een vriend van mij het had uitgelegd en ik me in het onderwerp had verdiept. Vaak had ik problemen dat ik bijvoorbeeld sommige liedjes en/of filmpjes niet kon luisteren/bekijken. Dit probleem komt dus vaak voor in Nederland op sites zoals YouTube en SoundCloud. Na het kopen van de VPN kon ik eindelijk die liedjes en filmpjes bekijken. Ook had ik minder last van cyberincidenten, dankzij de VPN, omdat het IP adres niet meer hetzelfde is maar het zegt dat het uit een ander land komt. Hierdoor kunnen cybercriminelen niet mijn IP hacken, sinds het niet mijn echte IP is.

ip vpn

Is het aan te raden?

Mijn ervaring was zeer goed en om die reden raad ik het zeker aan! Eindelijk dingen kunnen doen dat ik eerst niet kon doen en zelfs meer veiligheid! Het is gewoon geweldig. Ook heeft HostedXL erg goede service, omdat ik wat vragen had en ze erg snel terug hadden gereageerd en ook goed hadden geholpen. Als je van plan bent om een VPN te kopen, dan moet je dat zeker doen bij HostedXL.

Reacties zijn gesloten.