Voor de beste taxi service ga je naar taxibus Ettenleur!

Voor de beste taxi service ga je naar taxibus Ettenleur!

schiphol-vervoerAls u van plan bent om te reizen met een taxi, dan wilt u natuurlijk een zo goed mogelijke service. Wij van taxibus Ettenleur kunnen u verzekeren dat de service die wij u leveren u niet zal tegenvallen. Bij ons staat service namelijk hoog in het vaandel.  Onze taxibussen zijn gemaakt voor 8 personen, daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor bagage.

Anderen diensten

Wij van Taxibus Ettenleur bieden naast taxibussen ook andere diensten aan. Voor een normale taxi kunt u bij ons ook terecht. Onze taxi’s rijden 24 uur per dag en staan altijd paraat. Onze diensten zijn altijd betrouwbaar en veilig. Voor meer informatie over tarieven kunt u terecht op onze website.

Korting

Als u bij taxibus Ettenleur vooraf reserveert, dan ontvangt u een mooie korting voor uw reis. Deze korting is afhankelijk van het tijdstip en de afstand die wij voor u moeten rijden. wij zullen u en uw gezelschap nooit in een vieze wagen laten reizen, daarom maken wij onze altijd schoon. Naast de taxibus zelf zijn onze chauffeurs natuurlijk ook netjes en goed verzorgd. Er is geen ander taxibedrijf die zulke scherpe prijzen vraagt dan bij Taxibus Ettenleur.

Reacties zijn gesloten.