Van afval naar grondstof een nieuwe ontwikkeling!

Van afval naar grondstof een nieuwe ontwikkeling!

lourensHet DNA van Akwadraat Consultancy is te omschrijven als het optimaliseren van de afvalketen. Dat begint al bij het zo lang mogelijk voorkomen dat iets afval wordt. Met de van afval naar grondstof doelstellingen gaat dat verder. Elke gemeente of elk samenwerkingsverband heeft daarvoor zijn eigen ambities en wij willen graag helpen om dit waar te maken. Wij weten precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat de ambities en doelen worden behaald. Met onze kennis en vaardigheden zorgen we ervoor dat we het waar gaan maken.

De nieuwste ontwikkeling!

Wij voelen ons heel erg betrokken bij nieuwe mogelijkheden om de van afval naar grondstof doelstellingen te bereiken, daarom zoeken wij naar nieuwe ontwikkelingen van afval naar grondstof. Op lokaal niveau  zetten wij pilots op onder de term Recycle Service, waarbij kleine herbruikbare spullen op afroep aan huis ingezameld worden. Je kan hierbij denken aan frituurvetten, klein hout, klein metaal, kleine elektrische apparaten of kaarsvet. Dit wordt gedaan met mensen die een afstand tot arbeidsmarkt hebben. Het uitsorteren ervan en doorzetten naar de  eindbestemming van de gescheiden ingezamelde fracties geschiedt met inzet van ‘social return. Op landelijk niveau zijn wij, via Luierrecycling Nederland, betrokken bij de nieuwe mogelijkheden. Namelijk de gescheiden inzameling en verwerking van luier- en bij kinderdagverblijven, zorginstellingen en gemeenten.

Contact

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden om uw van afval naar grondstof doelstellingen te helpen bereiken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail [email protected] of telefonisch +31 (0)6 54 77 60 41.

 

Reacties zijn gesloten.