Makelaar Schuytgraaf helpt bij het kopen van een woning

Makelaar Schuytgraaf helpt bij het kopen van een woning

makelaarEen woning kopen is niet makkelijk, er komt veel bij kijken. Heezen & Jansen heeft veel ervaring als makelaar Schuytgraaf en omgeving. In 2008, in de crisis, is ons bedrijf opgericht. Sindsdien helpen wij allerlei gezinnen bij het vinden van hun droomhuis. Ondanks de crisis helpen wij ieder jaar meer mensen. dit is ook een van de top prioriteiten van ons mensen helpen totdat ze helemaal tevreden zijn.

Woning verkopen

Makelaar Schuytgraaf helpt u niet alleen met het kopen van een huis maar ook met het verkopen van een huis. Het verkopen van een huis is meer dan alleen een bord in de tuin. Makelaar Schuytgraaf zorgt voor professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en goede communicatie bij het verkopen van uw huis. Los van dit helpen wij ook met het adviseren over de vraagprijs en opbrengst, het toepassen van de juiste verkoopstrategie, een professionele presentatie van uw woning op funda,  het maken van een uitgebreide brochure met o.a. foto’s en plattegronden en krijgt u via een persoonlijke inlogcode op elk gewenst moment inzage in uw eigen online verkoopdossier.

Vragen

Heeft u vragen over wij als makelaar Schuytgraaf, over het proces of wilt u ons voor advies vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door een bezoekje te doen bij ons filiaal in Elst waar we u met open hart  en een bakje koffie ontvangen. Als dit niks voor uw is kunt u altijd nog een telefoontje doen.

Reacties zijn gesloten.