LAVA Lingewaard voor uw boekhouding en administratie!

LAVA Lingewaard voor uw boekhouding en administratie!

boekhouderBedrijfsadministratie is heel belangrijk. Als ondernemer weet u dat er veel verschillende dingen zijn rondom het papierwerk. LAVA is er voor u om dit uit handen te nemen. Wij zijn een jong en ambitieus administratiebureau. Het bedrijf is gevestigd in het dorp Bemmel, dit ligt in de gemeente Lingewaard.

Wie is LAVA?

De naam LAVA staat voor Lingewaardse Adviseurs & Vakkundige Administrateurs. In januari 2012 is het bedrijf ingeschreven bij de KvK. Arjan Hoenselaar is de oprichter. Arjan heeft de opleiding SPD bedrijfsadministratie met succes afgerond. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring binnen de financieel-boekhoudkunde opgedaan. Klik hier voor meer informatie over LAVA Lingewaard.

Wat doen wij?

Bij LAVA Lingewaard verzorgen wij veel rondom de administratie en boekhouding van ondernemers. Zo kunnen wij bijvoorbeeld loonstroken in orde maken, bonnetjes inkloppen en belasting aangifte doen. Het is bij ons mogelijk om een pakket aan te schaffen. Binnen elk pakket zit een x aantal extra’s die wij voor u kunnen betekenen. Zo starten wij met het instappakket en kunt u uitbreiden naar het tussenstap pakket en een opstap pakket. Bij dit laatste pakket zorgen wij onder andere naast jaarstukken ook voor de kwartaal stukken.

Contact

Heeft u verder nog vragen over LAVA, onze diensten of over onze werkwijze? U kunt gerust contact met ons opnemen via telefoon of website. Ons telefoonnummer is 0481-471188. Klik hier om naar onze website te gaan, hier vind u een contactformulier die u kunt invullen. Wij antwoorden zo snel mogelijk op uw vraag.

Reacties zijn gesloten.